luni, 24 decembrie 2012

Despre fete:)

                                Adevarat sau nu?


                 Un top 10 al celor mai surprinzatoare lucruri pe care le fac fetele cand sunt sinfure.Un top despre fete,scrisa de o fata!
1.Ai crede ca o fata poarta o data o haina apoi se pierde in dulapul ei.Ei bine nu!Poarta mai multe zile aceeasi pereche de ciorapi sau de colanti.Motivul?Este confortabil!Si in plus daca nu au miros neplacut si nu au nici pete...de ce nu?

2.Uneori ai impresia ca mirosi a transpiratie si atunci ai vrea sa te verifici si cum ai putea altfel decat sa te prefaci ca casti!Uneori fetele se prefac ca au cascat,cand colo de fapt vor sa vada daca nu cumva miros a transpiratie,bravo fetele!

3."Cine,eu?Fi serios!Daca am nevoie de asa ceva imi caut un baiat!" ei bine cam asta e raspunsul pe care il primesti de la o fata daca o intrebi despre filele pentru adulti sau daca se autosatisfac.Ei bine ele fac asta cu cea mai mare placere si se uita la filme pentru adulti,chiar daca neaga asta!

4.La fel ca la baieti si la fete epilatul este doar o optiune!Daca nu este nevoie,nu o fac!




 




5."Eu nu sunt pitipoanca!",dar in ciuda acestui fapt ele isi fac poze in ipostaze de piti si adesea sunt poze nereusite si raman uitate in computerul personal.

6.La fel ca la baieti,din nou,feteleor le place sa vorbeasca despre sani!Si le mai place sa isi aranjeze sanii in sutien,mai ales in lipsa lor!

7."Nu draga!Eu folosesc creme!",pfff...De unde,isi indeparteaza cosurile/punctele negre ori de cate ori se vad in oglinda!

8."E scarbos,de ce faci asta?",primim replica asta cand facem pipi in timp ce facem dus,dar nici ele nu sunt atat de sfinte!

9.Mai rau ca un profesor de limbi,ele verifica la sange ori ce mesaj primit!Fiecare litera este analizata daca este la locul ei,fiecare emoticon si observa ori ce greseala!

10.Nici o data nu este de ajuns!Este de ajuns doar o clipa ca baiatul sa isi intoarca spatele si uite ca deja isi gasesc ceva de aranja

Un comentariu: