sâmbătă, 22 decembrie 2012

"Sarbatorile vin,sarbatorile vin..."

                                   In prag de sarpatori



                            Acum in prag de sarbatori,cand toata lumea alearga in ultimul moment sa cumpere cadouri,brad de craciu,poate si un costum de Mos.Asa ca as vrea sa va prezint o serie de ciudatenii din preajma acestei sarbatori.

                Miros placut de brad,o colinda frumoasa,un semineu in fata si un pahar de vin alaturi de jumatatea ta.Cu usurinta ai putea sa crezi ca sarbatoarea craciunului este una dintre cele mai romantice sarbatori,ei bine te inseli!Uitandu-se la postarile de pe Facebook,cativa cercetatori descoperit ca o multime de cupluri de despar inaintea craciunului cu 2 saptamani.Aceasta sarbatoare este a 2-a cea mai comuna perioada din an in care cuplurile se despart.

              Pomul de craciun comestibi...Da!Ai citit bine!Dupa ce au trecut sarbatorile in loc sa iti arunci bradul poti pastra unele parti din pom,le pui la uscat,apoi le macini si le pot folosi ca o garnitura pentru supa de exemplu.

             Daca consideri ca pomul de craciun dorit este prea scump si nu ai vrea sa cheltuiesti o avere pentru impodobirea acestuia atunci mai gandeste-te o data!Un tip din anglia a cheltuit 10.400.000 de lire pentru decorarea bradului.Copacul a fost impodobit cu peste 80 de bijuterii.

              Te-ai mai gandit cu ce viteza ar trebuii sa calatoreasca mosul sa poata ajunge la fiecare casa din lume?Daca nu,au fact-o cercetatorii din America,mosul ar trebuii sa calatoreasca cu o viteza de 600km/secunda si sa viziteze peste 833 de case pe secunda!Ma intreb ce bolid are...

              Doamne si domnisoare va rog sa viti atente!Toata lumea crede ca de craciun luam in greutate foarte mult!Ei bine toata lumea se inseala.Dupa un studiu american participantii credeau ca au luat cel putin intre 1-2kg in perioada creciunului dar ei defapt au luat doar 0,32kg in medie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu