luni, 18 februarie 2013

Este timpul pentru Eurovision!

                                      Lista continua!


Dupa o pauza medicala,revin in forta!Alte tari si-au desemnat reprenentantul si piesa pentru marea cursa Eurovision!Finlanda vrea sa se casatoreasca!Piesa "Marry Me" interpretata de o disperata care alearga din stanga in dreapta intr-o rochie de mireasa se pare ca a reusit sa stranga destule voturi de la juriu si public sa ajunga in Molmo...Mult noroc Krisia Siegfrids!

Norvegia vrea sa castige!De asta ne hraneste cu dragoste!Mai exact dragostea lui Margarete Berger.Piesa "I feed you my love" a castigat increderea norvegienilor asa ca are toate sansele sa castige ESC 2013
Iar acum zburam in Franta!Reprezenta lor Amadine Bourg ne prezinta o piesa simpla,fara prea mari complicatii!Sa vedem daca va reusi sa ne impresioneze si pe scena ESC!

Se pare ca reprezentantii SRTV au fost multumiti de prestatia Valentinei Monetta,pentru ca o trimit din nou in lupta!Ea va interpreta piesa "Crisalide".Din pacate nu am gasit piesa...Asa ca va trebui sa va multumiti cu prestatia de anul trecut!

Poate maine!Dar in 25 Mai sigur nu va castiga marele premiu Eurovision!Malta a ales sa trimita o piesa ceva mai linistita anul acesta!Avantajul piesei este ca contine acele "oho"-uri care prind bine al publicul european!

Se pare ca Islanda are viata!Islanda si al sau reprezentat se alatura acelor putine tari care canta in limba oficiala a tarii,inca nu se stie daca piesa va ramane in islandeza sau pe scena ESC va fi cantata in engleza.Ori cum este o balada frumoasa,pacat ca nu intelegi ce zice!

Pentru mine cea mai cea,bazata bazatelor este Emmilie!Nu stiu de ce Danemarca a ales "doar lacrimi" dar a facut bin!Doar ca suntem inca la inceput!Sa nu zicem hop pana ce nu am sarit!

Dupa piesa ritmata de anul trecut,Ucraina se intoarce cu o balada frumoasa!Sa vedem cat de bine se va descurcas pe marea scena!

Austria straluceste!Si cea care o face sa straluceasca este Natalia Kelly.O piesa bunicica,dar nu cred ca are sanse la mult ravnitul premiu!

Slovenia anul acesta vrea sa dea cu pumnul in masa si vrea sa castige!Daca anul trecut nu au reusit sa se califice in finala,se pare ca s-au pus pe treaba si au scos o piesa comerciala!Bafta!

Se pare ca anul 2013 este anul schimbarilor!Fata de piesele ritmate de anul trecut multe tari incearca sa se impuna cu o piesa lenta,poate asta este trendul de anul aceste si ar trebui sa ne conformam si noi sau poate ar trebui sa trimitem o piesa mult mai ritmata sa fim acel "aer proaspat" printre melodiile lente!

Este doar o gluma!Dar dupa anul trecut totul este posibil!Ar fi chiar culmea sa fie piesa aleasa de Muntenegru!

"Hete we go" spre finalul clasamentului!

Germania vrea sa castige cu ori ce pret!De asta scoate armamentul greu!O trimit la inaintare pe celebra Cascada!Ei bine nu ar fi pentru prima data cand un concurent cunoscut deja in lume sa obtina un loc neasteptat!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu